Mille Lykke - Sexolog og selvværdsteraput

Når du kommer i terapi hos mig, taler vi om dig. Jeg møder Dig der, hvor Du er.  Vi arbejder sammen hen imod den forandring, du måtte ønske. Alt fokus er på Din rejse, og ingen samtaler er ens.

Læs mere om individuel samtaleterapi, samtaleterapi for par og NADA behandling

Mille Lykke

Certificeret tereapeut og sexolog

En sexolog er en, der ved meget om seksualitet. En man kan bruge til at tale om alt det, der handler om følelser, behov og frustrationer – og nej en sexolog taler absolut ikke kun om sex. En af fordelene ved en sexolog er, at en sexolog er vant til, tør tale og spørge ind til sex og seksualitet, og sexologer er ikke bange for det skamfulde eller det sårbare. Derudover er jeg også selvværdsmentor og terapeut. Alle emner er velkommen, jeg vil gøre mit for at skabe et trygt rum for dig og har fuld tavshedspligt.

Faktisk er langt de fleste mennesker, der kommer hos sexologer/terapeut, helt almindelige mennesker med helt almindelige udfordringer, som de har brug for hjælp til at komme videre med.

Nogen problematikker starter måske ved nogle seksuelle udfordringer, men hvor rejsen slutter et helt andet sted..

Det er din rejse, dit fundament , dit selvværd og mindset, og sammen skaber vi løsninger ud fra, hvad der rører sig hos dig…

Udmærkelser

Certifikater

Selvværdsmentor

Selvværdsterapeut

Sexolog Master

Certificeret NADA behandler

NADA er behandling med akupunkturnåle. NADA er et komplementært system, som skal styrke den primære behandling. NADA optræder så at sige som et fundament for de øvrige tilbud – Læs mere om hvad NADA øreakupunktur er