Individuel samtale med terapeut

Ung pige til individuel samtale terapi

Støt dit selvværd gennem samtale terapi

Du står måske et sted i dit liv, hvor du har brug for støtte til at komme videre. Din drømme er brast eller du er træt af at være et sted, hvor du ikke ønsker at være, og har måske allerde kæmpet i et stykke tid, hvor du har tænkt, “når jeg lige er kommet over det her…”, men føler du aldrig når over. 

Det kan være svært at skulle bede om hjælp hos venner og familie, og det kræver mod at skulle erkende, at der måske skal professionel hjælp til. Mange tænker, det er pinligt eller skamfuldt og føler det som et nederlag.  

Når du tager mod til dig og beslutter dig for at kontakte mig, gør jeg alt, hvad jeg kan for, at det bliver en af de bedste beslutninger, som du har truffet. Et valg, hvor du får set dig selv i spejlet, og med min guidings og støtte vil du træffe de beslutninger, der gør, at du bliver en bedre udgave af dig selv – måske den bedste, som du nogensinde har været. Du får hjælp til at finde balancen og de værdier, der betyder noget for dig. 

Du har allerede taget første skridt – har fundet hertil og er i gang med at tage en vigtig beslutning om at spørge om hjælp.

Terapirum

Samtaleforløbet mellem dig og mig

Terapi giver indsigt i de ubevidste handlinger og valg, som du løbende tager. Det behøves ikke være en kæmpe mængde opgaver, der får dig ud af kurs, men det kan være få uoverstigelige problematikker.  Vores samtaler tager udgangspunkt i dagligdagen og dine udfordringer, og samtaleforløbet vil give dig mulighed for at blive klogere på dine tanker og handlinger. 

Vælg samtale terapi:

Du får redskaber til at finde mere hensigtsmæssige måder at handle på, når tankerne bliver uhensigtsmæssige.

Forløbet er et samarbejde mellem os, som er baseret på tillid og tryghed.

Er du i problemer eller går du og bekymrer dig?

En uforpligtende samtale, hvor du kan få sat ord på dine bekymringer

Samtaler og rådgivning

Andre tilbud

Hvornår skal du søge hjælp hos en terapeut?
Har du brug for hjælp til et af de områder, som jeg fokuserer på, kan du læse mere her:

Seksualundervisning for skoleklasser

Få besøg af en ekstern sexolog, når der skal ekstra krydderi på sexualundervisningen

Samtale terapi for par

Første skridt er at indrømme at tingene ikke er perfekte i dit partnerskab. Jeg tilbyder rådgivning, der støtter jeres forhold og afklarer jeres forventninger

Gruppe for piger og unge kvinder

Jeg hjælper teenagepiger med at blive bevidste om køn og krop. Ligledes med at styrke selvværdet og lære at blive bedre til at sætte grænser.