Indtil nu har jeg drevet min terapeut klinik i Svinninge, og det bliver jeg ved med!

Det helt nye er at jeg fra 1. marts også åbner klinik i Roskilde, da jeg er blevet en del af terapi fællesskabet Body, Mind & Peace i Algade 28a.

Det er fremover muligt at få en tid i Roskilde (Bestil tid online her). Jeg er i klinikken i Roskilde om torsdagen – 

Der er et stort behov for egenindsigt og egenomsorg når det kommer til spørgsmålet om seksualitet, og jeg har fokus på problematikker inden for selvværd og seksualitet, og arbejder med at styrke selvværd gennem blandt andet selvindsigt og grænsesætning. Lavt selvværd og sexproblemer er ofte forbundne, især hos unge piger. Netop de unge piger er et andet af ind fokusområde, og jeg har startet samtale terapigrupper for unge piger.

Jeg glæder mig over at have fået nøglerne og til et nyt kapitel. Det bliver så fedt  og utroligt spændende at møde nye mennesker i Sexolog klinikken i Roskilde